Dragačevac doo – Servis Mercedes i MAN vozila

MEHANIČARSKE USLUGE

Kompletno sve mehaničarske usluge potrebne vašem vozilu, kod nas se obavljaju na nivou najboljih evropskih servisa.

ELEKTRIKA I ELEKTRONIKA

U našem servisu vršimo dijagnostiku i otklanjanje kvarova na svim električnim uređajima na vozilu, kao i rešavanje kvarova na elektronici.

AUTO DIJAGNOSTIKA

Posedujemo savremene dijagnostičke uređaje kojima lociramo i servisiramo sve nepravilnosti u elektronici i elektro instalacijama na vozilu.

REZERVNI DELOVI

Uz originalne delove, obezbeđen je najviši stepen sigurnosti na Mercedes-benz i MAN vozilima.

Odgovornost
koja znači puno ?

SIGURNOST, POUZDANOST I PRIJATAN PUT
SERVISNE USLUGE
Top 5 najčešćih servisa na vozilima

Vozila imaju toliko mnogo delova i toliko mnogo servisnih radnji na njima kako bi se obezbedilo nesmetano upravljanje vozilom.  Zajedničko za sva ta vozila je da ipak postoji nekoliko servisnih usluga koje su im svima zajedničke i najčešće. 

Kočnice su zapravo sastavljene od mnogo različitih delova. Tečnosti, pločice, diskovi, rotori i još mnogo toga zajedno rade da bi efikasno zaustavljali vaše vozilo. Kada jedan od ovih delova to ne odradi, vaš automobil postaje opasniji nego što možete shvatiti. Servis na ovim raznim delovima obezbeđuje da se vaš automobil glatko zaustavlja i time spreči opasne situacije.

Svi znaju da je zamena ulja važan deo održavanja vozila. Ulje podmazuje vaš motor, održavajući funkcije motora i automobila pokretnim. Vremenom se ulje može kontaminirati metalnim ljuskama, prašinom, opiljcima i još mnogo toga, uzrokujući štetu na vašem vozilu. Zato je promena ulja na svakih nekoliko hiljada kilometara veoma važna u čuvanju motora.

Motor, unutrašnjim sagorevanjem stvara ekstremne temperature kako bi se vaš automobil kretao. Sistem za hlađenje i hladnjak čuvaju vaš automobil od pregrevanja i nanošenja štete. Kada nešto nije u redu sa  hladnjakom, pumpom za vodu i rashladnom tečnosti, vaš motor se možda neće ohladiti na način na koji je to potrebno.

Gume ne bi trebalo da budu veliko iznenađenje. Od probijanja do krivljenja felni, problem sa gumama predstavlja jedan od lakših oštećenja na vozilu, ali oštećenje koje dovodi do zamene. Loša strana oštećenja guma je u tome što možda nećete uvek shvatiti da je zamena postala neophodna sve dok ne dođe do katastrofe. Balansiranje i reglaža trapa, mogu da spreče nepotrebno i neujednačeno habanje na pneumaticima vašeg automobila.

Bobina, alternator, kablovi, svećice, anlaser …  se mogu vremenom istrošiti, ali i akumulator se može iscrpeti. Pokazalo se da su ovo sveobuhvatno najjeftinije popravke na vozilu, jer se ne dešavaju toliko često, ali ipak, akumulator je jedan od najčešćih neophodnih popravki koji vrlo često zahteva zamenu za novi, jer je problem nastao možda vašom nepažnjom sa strujnim potrošačima dok je vozilo ostalo ugašeno. Ako vozilo ne reaguje, proverite u servisu, možda postoji ipak problem sa alternatorom.

Mercedes-Benz servis vozila

Detalji su ono što izdvaja vrhunski servis od ostalih jer štedi Vaše dragoceno vreme. 

Školovano i konstantno obučavano profesionalno osoblje sa višegodišnjim iskustvom, uz sveobuhvatan spektar servisnih usluga i specijalizovanim alatima za Mercedes i MAN vozila, na najbolji način će prići rešavanju problema na Vašem vozilu ili jednostavno izvršiti redovan pregled u okviru održavanja vozila.

MAN kamionski program

Brend MAN na svetskom tržištu kamiona uvek nudi inovaciju, efikasnost i stalnu usmerenost na korisnike. Neizostavan deo uspeha koje gaje naši kupci, je pouzdanost svih MAN proizvoda. 

Stalnim osluškivanjem potreba i želja kupaca, MAN nudi razna rešenja kroz serije kamiona za područje primene. MAN uvek deluje impresivno u tranzitnom saobraćaju, na gradilištu i u distributivnom saobraćaju, pri tom pružajući najviši mogući kvalitet.